«اسماعیل زارعیکوشا» ماههاست معرکه میگیرد تا خودش را «مردمیترین استاندار» بنامد؛ میزان مشارکت مردم کردستان ثابت کرد «به زور و زر میسر نیست این کار»؛ «پوپولیستترین استاندار» صدای مردم را شنید؟!
فردا روز انتخابات مجلس دوازدهم است؛ چون موافقت بینمان به مفارقت انجامیده، نمیدانم استاندار کردستان در کدام حوزه رأی میدهد و با وجودی که میدانم گوش شنوا هم ندارد برای جنابش چند توصیه دارم!
تبلیغات انتخاباتی مدیرکل استاندارد کردستان حاشیههای زیادی برای دولت در استان ایجاد کرده و استاندار نیز دستور بررسی موضوع داده و میگوید که برابر قانون با مدیران متخلف برخورد کرده و هیچ ملاحظهای نداریم.
پس از انتشار تصویری منتسب به مدیرکل استاندارد کردستان در نشست کارگروه انتخابات یک دسته سیاسی، «محرم وزیری» دیشب با وجود ادعاهای متعدد استاندار، علناً نامزد انتخاباتی هم معرفی کرده است!
تنها یک روز پس از انتشار ویدئویی که استاندار و اعوان و انصارش را سرگرم وقتگذرانی و صرف چای در یکی از پیادهروهای مریوان نشان میداد، خبر آمد کردستان در تورم سالانه بهمن استان دوم کشور شده است!
کشاندن پای کودکان به معرکههای سیاسی یکی از مذمومترین کارها از دید وجدانهای بیدار است؛ اقدام ناپسندی که در هفتههای اخیر نخستین استاندار دولت سیزدهم در کردستان بارها به آن متوسل شده است.
وقتی استاندار کردستان در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق)، «کردستان آباد» را هشتگ زد، آیا کسی باور کرد؟ یا زمانی یاران همداستانش، او را «مردمیترین استاندار کشور» لقب دادند، آیا کسی باور کرد؟
وضعیت بغرنج و نامناسب کردستان از لحاظ تورم و بیکاری، سرکار گذاشتن و عدم توجه به مشکلات مردم و سفرهای نمایشی بدون خروجی استاندار، کلیدواژههای انتقاد حامیان دولت از سوءمدیریت در کردستان شد!
6 ماه از انتصاب «علی نوری» در معاونت اقتصادی استانداری گذشت؛ درماندگی او در مهار تورم مضاعف استان و علاج درد چکهای برگشتی کاملاً مشهود است؛ «اسماعیل زارعیکوشا» هم در بد مخمصهای افتاده است!
زمان انتصاب مدیرکل انتقال خون کردستان از دسترس موتورهای جستجوی وب خارج است؛ چند ماه قبل گفته بود کردستان تنها 14 تخت خونگیری دارد و این در حالی است که دوره مدیرکلی او از 14 سال گذشته است!
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان در باب آمار بیکاری، با یک مغالطه آشکار، سیاستگذاری در این حوزه را درست اعلام کرده است! ارائه آمار به این سیاق، به خطا افکندن دولت و جفا در حق ملت است.
زخمهای مزمن اقتصاد کردستان در دوره زعامت «زارعیکوشا» عمیقتر شده و تنها مرهم، قدرتمند کردن نظام اداری و اجرایی است نه پوپولیسم؛ این استاندار نقشه راه ندارد؛ او بیش از مردم کردستان نیازمند کمک است!
احسان درویشی پریروز به صورتی غیرمنتظره به عنوان سرپرست فرمانداری بانه معرفی شد؛ سکوت استاندار و معاون سیاسیاش درباره بازداشت دو کارمند فرمانداری به ابهامات این انتصاب مسئلهدار افزوده است.
بررسی شاخص فلاکت در پاییز 1402 نشان میدهد کردستان وضعیتی غیرقابل قبول دارد با این حال استاندار، بیتوجه به خطر بالقوهای که استان را تهدید میکند پیگیر برنامههای نمایشی عوامپسندانه خود است.
هفته جاری یکی از مدیران معزول دولت در کردستان، در یک اقدام هماهنگ سایبری متهم به «نشت اطلاعات» استانداری شد؛ هنوز معلوم نیست حراست استانداری میخواهد در این باره به وظیفه عمل کند یا خیر.
گویا قرار است از کمیته امداد برای ورزش و جوانان کردستان مدیرکل بیاید! اگر واقعیت داشته باشد «اسماعیل زارعیکوشا» شایسته ترحم است! شاید حکایتی از مثنوی معنوی والی جوان را از ارتکاب اشتباه برهاند!
«اسماعیل زارعیکوشا» که کمتر از 6 ماه قبل ضمن اشاره به گزارش مرکز آمار گفته بود «این اعداد و ارقام ارزش علمی ندارد» حالا با همین اعداد و ارقام هشتگسازی کرده! یادآوری حکایتی به او خالی از لطف نیست.
آذر 1400 که «زارعیکوشا» استاندار شد، وضعیت کردستان در تورم نقطهای خوراکیها از 26 استان بهتر بود؛ حالا کردستان در این شاخص بدترین وضعیت را در بین استانها دارد؛ این قصه را الم باید که از قلم هیچ نیاید!
بانک مرکزی بار دیگر مشت آنهایی را که به جای اجرای مصوبه شورای برنامهریزی کردستان سراغ معرکهگیری رفته بودند، باز کرد؛ حالا زارعیکوشا مانده و بوی ترشیدگی لاشه مصوبهای که روی دستش مانده است.
زخم چرکین سوءمدیریت استاندار در چینش نیروی انسانی، در ورزش و جوانان کردستان سر باز کرد؛ مدیر مورد اعتماد «اسماعیل زارعیکوشا» خلاف واقع گفته و اکنون راز از پرده برون افتاده؛ «مستحق لعنت آمد این صفت»!